Outplacement

Bent u als werkgever op zoek naar begeleiding bij een outplacement traject dan bent u bij SollicitatieConsult aan het juiste adres. Wij begeleiden uw werknemers bij het vinden van een nieuwe baan.

Het outplacement traject bestaat uit een aantal stappen. Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt de professionele- en persoonlijke situatie en de wensen van de werknemer besproken. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een plan van aanpak worden opgesteld. Vervolgens wordt de werknemer actief getraind op sollicitatievaardigheden zoals het CV, LinkedIn, brieven, persoonlijke presentatie etc. Naast de sollicitatie coaching zullen wij ook actief mee zoeken naar geschikte banen voor uw werknemer.

Wij kijken altijd naar het individu en daar richten wij ons plan van aanpak op. Persoonlijke benadering is hierbij ons hoogste goed.

Wilt u meer informatie dan kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier. Wilt u teruggebeld worden, vul dan uw telefoonnummer of contactgegevens in.