Sollicitatie diensten

Snel meer kans maken bij een sollicitatie? Download gemakkelijk één van onze CV templates of kies voor een grondige controle of update van je huidige CV, motivatiebrief of LinkedIn profiel!

CV Templates

Download een CV template. Je kunt deze na downloaden altijd aanpassen en gebruiken voor verschillende sollicitaties.

Voor extra ondersteuning krijg je automatisch een uitgebreide uitleg hoe jij het beste je CV kan opstellen.

Persoonlijke Coaching

Wij ondersteunen werkzoekende bij het vinden van een baan Soms is het fijn om van een professional ondersteuning te krijgen bij je sollicitatieprocedure.

Wil jij met behulp van ons advies ondersteuning krijgen bij de zoektocht naar jouw baan? Vraag dan nu persoonlijke coaching aan! We helpen je graag de juiste functie te vinden.

CV-Check

Heb jij zelf een CV gemaakt en wil je er zeker van zijn dat je meer kans maakt op een sollicitatiegesprek? Vraag dan een CV-Check aan bij SollicitatieConsult! Voor de succesfactor van je CV is het belangrijk dat wij meer van je weten en daarom doen wij dit door middel van telefonisch coaching, zodat wij je optimaal kunnen adviseren. Dit advies krijg je ook digitaal toegestuurd zodat je er later nog eens naar kan kijken. Wij zullen je CV beoordelen op o.a. de volgende punten:

Eerste indruk
Lay-out
Structuur
Relevantie
Format
Foto
✓ Taal

CV-Update

Wil je liever dat wij je CV maken? Dit doen wij graag voor jou!

Hiervoor hebben wij graag wij telefonisch contact met je om je werkervaring en doelstelling te bespreken, zo willen wij een succes maken van je CV en je sollicitatie.

Wil je dat wij je CV herschrijven, dan ben je aan het juiste adres bij SollicitatieConsult. Wij zullen je CV verbeteren op de volgende punten:

Opmaak
Structuur
Relevantie
Taal
Format
Foto

LinkedIn-Controle

Werkgevers zoeken ook op LinkedIn naar de juiste kandidaat voor openstaande vacatures. Je kunt ook zelf werkgevers benaderen via LinkedIn. Het is van belang dat je profiel een professionele uitstraling heeft en je goed vindbaar bent. SollicitatieConsult helpt je met het maken van je LinkedIn profiel of de optimalisatie daarvan. Je LinkedIn profiel zal worden nagekeken op de volgende punten:

Werkervaring
Profielfoto
Volgorde werkervaring
Opleidingen
Nevenfuncties
Aanbevelingen

Brief-Controle

Werkzoekende hebben vaak moeite met het maken van een goede sollicitatiebrief. Een sollicitatiebrief moet voldoen aan veel eisen. Als je een sollicitatiebrief wilt laten nakijken kan dit bij ons. Wij zullen een adviesverslag toesturen met verbeterpunten. SollicitatieConsult checkt je brief op de volgende punten:

Eerste indruk
Indeling / Opmaak
Taal
Tekst
Overige briefonderdelen

Sollicitatiepakketten

SollicitatieConsult biedt een aantal sollicitatiepakketten aan om je goed voor te bereiden en/of te begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan. Kies je voor een sollicitatiepakket dan zullen wij eerst door middel van een telefonische kennismakingssessie contact met je opnemen zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn.
0