Outplacement

Bent u als werkgever op zoek naar begeleiding bij een outplacement traject dan bent u bij SollicitatieConsult aan het juiste adres. Wij begeleiden uw werknemers bij het vinden van een nieuwe baan.
Bent u als werkgever op zoek naar begeleiding bij een outplacement traject, dan bent u bij SollicitatieConsult aan het juiste adres. Wij begeleiden uw werknemers bij het vinden van een nieuwe baan.

Het outplacement traject bestaat uit een aantal stappen. Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden de professionele en persoonlijke situatie en de wensen van de werknemer besproken. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een plan van aanpak worden opgesteld. Vervolgens wordt de werknemer actief getraind op sollicitatievaardigheden zoals het CV, LinkedIn, brieven, persoonlijke presentatie etc. Naast de sollicitatiecoaching zullen wij ook actief meezoeken naar geschikte banen voor uw werknemer.

Wij kijken altijd naar het individu en daar richten wij ons plan van aanpak op. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

9 + 9 =

0