Over ons

SollicitatieConsult is een gespecialiseerd consulting bureau op het gebied van sollicitatiebegeleiding, training, coaching en outplacement diensten. Wij bedienen onder meer overheidsinstellingen, zoals gemeentes op het gebied van ontwikkeling en uitstroom, maar ook corporate bedrijven en particulieren.

 

Door onze uitgebreide kennis en ervaring binnen de recruitment, weten wij als geen ander hoe cv’s en kandidaten door recruiters tijdens het sollicitatieproces worden beoordeeld. Wij kennen het belang van een duidelijke profilering zowel on- en offline en daarom willen wij onze expertise middels een persoonlijke aanpak inzetten om het solliciteren, werven en selecteren voor een ieder nog succesvoller en leuker te maken!

 

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, maatwerk, duidelijk en heldere afspraken vooraf toegespitst op uw situatie.

 

Wilt u hier meer informatie over onze unieke aanpak, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 085-3001700 of stuur een e-mail naar info@sollicitatieconsult.nl