Overheidsinstellingen

Gemeenten / UWV

Wij begeleiden cliënten bij overheidsinstellingen op het gebied van solliciteren. Hierbij vinden wij persoonlijk contact en korte lijnen met de werkzoekende belangrijk. Door onze werkwijze activeren wij de cliënt en zorgen wij ervoor dat ze duurzaam uitstromen uit een bijstand/uitkeringssituatie. Wij bieden diverse diensten aan die het sollicitatieproces zullen bevorderen. U kunt hierbij denken aan intensieve sollicitatie coaching en/of in combinatie met het verzorgen en opmaken van nieuwe cv’s. Hierbij kunnen wij de kwaliteiten van de kandidaat beter naar voren laten komen en de kans op werk vergroten. Mede door onze nazorg is er een succesvolle duurzame match tussen cliënt en werkgever. Naast coaching bieden wij ook recruitmentdiensten aan en staan wij in direct contact met werkgevers.

Loopt u op dit moment binnen uw caseloads tegen dergelijke problemen aan en wenst u adequaat en aanvullend hulp, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u op basis van een uitgebreide analyse adviseren en u een concreet plan aanbieden wat de uitstroom binnen uw gemeente aanzienlijk kan doen vergroten.

Wilt u meer informatie dan kunt u gebruik maken van het onderstaande aanvraagformulier. Wilt u teruggebeld worden, vul dan uw telefoonnummer of contactgegevens in.